thumb_1331133896.pngVihdoinkin päästiin meren rantaan johon pienet aallot löivät ja joki laski. Vesi oli siis sameaa ja pieni pettymys, mutta palmut joiden takana nousi majest  eeti  llisen mahtavat kalkkikivi muodostelmat yhdistettynä mukavaan kuumuuteen ja yli 30 asteiseen veteen antoi palj on anteeksi. thumb_1331133657.png thumb_1331133195.png Kylä on nimeltään Ao nang ja on täynnä suomalaisia ja ruotsalaisia. Heti rannalle laskevan kävelyluiskan yläpäässä palmun juurella kuului savolaista vuodatusta siitä kuinka ”helevetti sittee asioo ei ole kerinn ynnä hoittoo”. Suut supussa hiippailimme huomaa  mattomasti täm  än vyölaukkuisten ja mister mallorca henkisen hiippakunnan ohi.
Nyt sitä saa, nyt sitä saa aurinkoa ja siitä ihottumaa. - Sitä kauan kaivattua lepoa jota täältä tultiin hakemaan aallon kohinan saattelemana palmujen huminassa. Vilttejä ei oltu keritty edes repusta
ottamaan kun ensimmäinen pink lady oli jo massagea kauppaamassa, sekuntia myöhemmin tyrkyllä oli bisseä ja vettä. Samalla selän takana jo odottikin kaveri joka halusi myydä pan huiluja ja hänen takanaan jo jonotti seuraava bissekauppias. Ei tämä nyt taida ihan käsikirjoituksen mukaan mennä, a  inakaan sen oman romanttisen käsikirjoituksen josta joku oli jo kyhännyt tässä tapauksessa trakikomiikan meidän kustannuksella. Edes kuollutta esittämällä nämä kaupparatsut eivät rauhaan jättäneet, valkoinen ihon väri paljasti jälleen. Ei kuitenkaan anneta pikku kärpästen häiritä, palvelu ainakin pelaa ja seura on parasta mahdollista! - Hyvä näin kun kerta koko loppuelämä ajateltiin sam oja polkuja tallailla.
Parissa tun
 
nissa onnistuinkin sitten jo itseni hieman käräyttämään naamasta ja oli aika suunnistaa pink ladyn patjalle jännittämään hieronnan laatua, onneksi oli oma daami mukana vahtimassa. –vai oliko, seikkailija 2 toi saman tien reppuni ja katosi viereiseen putiikkiin omiin hierontoihinsa. Lupaavasti alkoi, vanhempi rouva alkoi painelemaan pohkeita, mutta parin minuutin jälkeen selkään kiipesikin jo ladyboy. Siis viiksekäs poikahan se oli, ei siitä epäilystäkään, mutta ei niitä tissejäkään voinut olla huomaamatta äänestä puh umattakaan. Loppujen lopuksi kuitenkin joutuu sanomaan, että onneksi vaihtui, kaveri rusikoi paikkoja oikein kunnolla, muttei liikaa koska käsittelyn jälkeen olo oli hyvä, ei käytetty. Hyvästä tunnin kyydistä maksoi mielellään 5€.
 
Yhteenvetona Krabi oli ihan ok, eihän me tosin nähty kuin pikku pala Ao nangia. Saatiin ostettua puhtaat paidat, ihan vaan ettei saada osan reppureissaajien kuuluisaa lempinimeä linnunpaska länkkärit joka tulee pahalle haisemisesta ja huonosta hygieniasta. Saatiin vihdoinkin hyvää ruokaa ja tutustuttiin muut amiin mukaviin ihmisiin joista olisi heti kaksi simpsakkaa ruotsalaista blondia lähtenyt Essin matkaan. thumb_1331134401.png Luigikin ilmoitti että lomat olisi lyöty lukkoon ja jägen lahja universumille saapuisi apajille näillä näkymillä 24.5-12.6 välisenä aikana. Snorklaus retkelle lähdimme väsyneinä, kiitos ihanien naapureidemme jotka edellisenä yönä baarireissulta tultuaan harrastivat erittäin äänekästä vaakamamboa ilmeisesti oopperan ja hardcore musiikin tahtiin.  Läiskeestä ja korkeista nuoteista päätellen tälläkin saarella juhlitaan railakkaita full moon partyja rankan konemusiikin tahtiin. Retkellä nähtiin hienoja mutta ylikansoitettuja ja sotkettuja rantoja. korallit oli tuhottu, mutta kaloja kuitenkin näkyi muutamia. Babylonin kellot ovat kuitenkin seisahtuneet, päivämäärästä ja viikon päivästä ei ole käsitystäkään, mutta eipä ne kyllä kiinnostakaan.
 
Nyt istutaan lautalla matkalla Koh Phi Phille, kuulemma bilesaarelle. - Saarelle, jolla toinen ruotsalaisdaameista (22-v) koki itsensä vanhaksi… Mutta ei anneta tämän häiritä, kehdonryöstäjähän on näillä vesillä kuin kotonaan, vai miten se meni? Alustava suunnitelma olisi täältä jossain vaiheessa jatkaa Koh Lantalle, mutta katsotaan mihin tuuli tuuli kuljettaa pieniä seikkailijoita maailmankaikkeudessa. thumb_1331134879.png