Aivan mahtavaa menoa, nyt ollaan päästy arkeen käsiksi ja sielu lepää ruumiin voimistuessa. Aamulla nukutaan niin pitkään kuin nukuttaa ja päivällä Imetään energiaa lämmöstä ja auringosta joko ajelemalla skootterilla ympäri saarta uusia rantoja tutkien tai altaalla vilvoitellessa. Auringon alkaessa laskeutumaan suunnistetaan hyttysiä karkuun ilmastoidulle gymille muokkaamaan kehoa rautaa pumppaamalla hihattomissa paidoissa. Alkulämmittelystä menee takapihan thaiboxing-tatamilla suoritettu hurjaakin hurjempi mummojumppa jonka tarkoituksena olisi kuntouttaa polvea ja ilmeisesti naurattaa muita salilla olijoita, jotka katselevat huvittuneina ikkunan toisella puolella.
Salin jälkeen pikainen piipahdus kotona ja suihkun raikkaana suunnistetaan syömään kaupungille yleensä fat monkey nimiseen ravintolaan jonka mainoskin jo lupaa paskimman palvelun, huonoimmat safkat ja lämmintä kaljaa.  – Eihän tällaisesta tarjouksesta voi kieltäytyä! Tosiasiassa emme ole missään emmekä koskaan syöneet näin hyviä hampurilaisia. Niin hyviä hampurilaisia, että seikkailija 2. yritti kyseisen paikan keittiömestarin saada mukaamme suomeen.
Ainakin muutaman kerran viikossa iltasafkan jälkeen joutuu antautumaan paikallisen hieronnan vietäväksi. Tosin siinä leikissä taso vaihtelee paljon paikkojen välillä, toisissa paikoissa silitellään ja toisissa paikoissa hieroja saisi skandinavisessa oikeusjärjestelmässä syytteen pahoinpitelystä.
Nyt kun arki on lähtenyt mukavasti rullaamaan niin pitäähän sitä taas tulla vähän pähkinöitä jyrsittäväksi, ettei liian seesteiseksi meno muutu. Seikkailija kahden jatkuvien erinäisten pienten sairastamisien lisäksi tuli yksi ylämäki lisää puun takaa. - Tänään aamulla oli suunnitteilla mennä ompelijalla piipahtamaan ja tilailemaan jotain naisten nuttuja, mutta kuin sattuman kaupalla päädyimme ennen lähtöä passeja selailemaan niin siinähän sitten kävi ilmi, että vaikka haimme molemmille turistiviisumit jotka oikeuttavat 60vrk.n oleiluun, niin eikös tullivirkailija ollut toiselle mätkäissyt 60vrk.n oleskeluluvan ja seikkailija kahdelle 30… - Mikä nyt kaiken lisäksi sattuu umpeutumaan kolmen päivän päästä. Huomenna sitten soitellaan ja selvitellään vaihtoehtoja joilla molemmat saataisiin pidettyä maassa vielä kuukauden, jotta jo maksetut majoitukset saataisiin hyödynnetyksi. Dollari poikineen tähänkin lystiin menee, mutta niin pitkään kuin ongelmista selviää pelkästään rahalla ja vaivan näöllä niin ollaan voiton puolella! Mikä ei tapa, vahvistaa (vaikka saattaa myös aika lailla välillä vituttaa).