Siitä se sitten lähti... Itsensä nuoreksi tunteva salskea mies singahti ajokoiran lailla jälleen kerran sen pienen pirullisen valkoisen pallon perään kohtalokkain seurauksin. Hurja vauhti päätyi hikiseen lammikkoon ja nokkakolariin. Polven muljahdus ja koiramainen ulvahdus tekivät siitä pelistä selvää, vaihtoaitio kutsui. Loppu työvuorosta menikin sitten kiukulla polvituki jalkaan jättäen (tällä kertaa vieläpä oikeassa jalassa alusta lähtien).

Kylmä tuomio, poikki on. -"sillä lailla", tuli suusta ja loppu painokelvoton osio soikin sitten vaan hapankaalin sisällä vaikka se jo olikin tiedossa ennen ison herran sanaa. Ensin taistelu Babylonin paholaisen Pohjolan kanssa joka onneksi päättyi tällä kertaa onnellisesti pikaiseen selätykseen. Seuraavaksi olikin jo putki kurkussa ja puukko polvessa.  Seuraavassa hetkessä maattiinkin jo valkoisen lihavan pojan sylissä (fatboy) panacod ja oxycontin huuruissa miettien apaatisiena, että mitäs nyt. Vaikka se pleikka 3.n muksiminen onkin kivaa niin on se 6kk. aika pitkä aika ja mites rahat (kuka tämän lystin maksaa?)...

Viikon jälkeen sitä päädyttiin jo häntä koipien välissä töihin purnaamaan almutöistä vammaiselle, niitä olis vissiin saatava ettei säästöt mene pelkkiin laskuihin. Onneksi paikalle osui noheva ja vekkulimainen lapsimestari joka purnausta kuunneltuaan totesi että miksi et ulkomaille lähde haavoja nuolemaan. Pitkästä harkitsevaisuudestani tunnettuna lähetin viiden minuutin sisällä pikaisen ja lyhyen viestin samaisen harkitsevaisuuden omaavalle paremmalle puoliskolleni. vastaus tuli saman tien, :" mennään vaikka heti."

Seuraavien viikkojen aikana vielä epäröitiin reissua ja tehtiin laskelmia, että riittääkö häätilin varojen uudelleen suuntaus reissuun. Koko ajan hommat kuitenkin etenivät ja lennotkin tuli hankittua. Itse joutilaana aloin järjestellä 4kk. matkan edellyttämiä asioita ja hankintoja samalla keräten tietoa, joka toivottavasti auttaa siinä ettei apinaa koijata koko rahan edestä aiheuttaen maitojunassa paluuta jo samoin tein rahojen päätyessä fiksumpien taskuun.... Tulikin sitten luettua parissa kuukaudessa enemmän kuin koko viimeisen vuosikymmenen aikana yhteensä. kirjaimet muuttuivat tavuiksi ja tavaaminen muuttui soljuviksi sanoiksi ja matkan alkutaipaleen maasta alkoi jonkun näköinen kuva muodostumaan. -Kiitos suuren Helsinkiläisen seikkailijan joka edellisen elämän karman summana oli päätynyt tässä elämässä keravalle töihin ja asumaan (vieläpä vangin vartijaksi...). Tältä pitkältä tummalta kervalaiselta oraakkelilta sai toivottavasti korvaamatonta tietoa ja materiaalia reissua varten, tai sitten huomenna jo Kervalla nauretaan parin pasianssin koijaamisesta jotka menivät ja uskoivat joka sanan.

Huomenna Helsinki-Vantaa- Berlin- Phuket. Muusta ei tietoa, mennään sinne minne tuuli tuuli kuljettaa. Over and Out.